Kanton Sarajevo

Potreban rukovodilac službe energetike i investicionog održavanja

By Redakcija

Standard Furniture Factory d.d. Sarajevo, lider u proizvodnji trpezarijskog namještaja u regionu i jedan od glavnih izvoznika ove vrste namještaja na tržišta zemalja Evropske unije, u skladu sa odredbama Pravilnika o radu i Statuta Društva, objavljuje:   
 
O G L A S 
za popunu radnog mjesta  
 
Ovim putem tražimo kandidate koji su spremni za nove poslovne mogućnosti i napredovanje u karijeri uz rad u dinamičnom okruženju. Pored opštih uslova koji  moraju biti ispunjeni u skladu sa odredbama Zakona o radu, kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove za navedeno radno mjesto: 
 
1. RUKOVODILAC SLUŽBE ENERGETIKE I INVESTICIONOG ODRŽAVANJA– (1 izvršilac)
 
Od kandidata se između ostalog očekuje da: Izrađuje i provodi operativne planove investicionog održavanja svih tehničkih sistema u tvornici; planira i sprovodi proces dnevnog i periodičnog održavanja; prati utrošak i predlaže optimizaciju utroška energije; planira i vodi računa o nabavci rezervnih dijelova i zamjeni dotrajalih dijelova, obradnih sistema i postrojenja; organizuje preventivno održavanje mašina, instalacija, opreme i daje prijedloge za unapređenje kvaliteta održavanja, kao i sistemski remont mašina, instalacija, opreme i uređaja; vrši koordinaciju i kontakt sa dobavljačima i proizvođačima opreme i dijelova; učestvuje u planiranju energenata za kotlovnička postrojenja; kreira i izrađuje odgovarajuće izvještaje na zahtjev Uprave Društva,  obavlja ostale srodne poslove.
 
Kandidati trebaju ispunjavati sljedeće uslove: 
  • VSS – VII stepen tehničkog smjera,
  • Najmanje 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima,
  • Poznavanje rada na računaru.
Uz prijavu na oglas za navedenu poziciju na koju apliciraju, kandidati su obavezni priložiti:
  1. Poslovnu biografiju
Oglas ostaje otvoren 30 (trideset) dana od dana objavljivanja. Prijave na oglas sa Poslovnom biografijom se mogu dostaviti poštom na adresu:
 
Standard Furniture Factory d.d. 
Bosanski put 103
71380 Ilijaš
(sa naznakom „Prijava na oglas – RUKOVODILAC SLUŽBE ENERGETIKE I INVESTICIONOG ODRŽAVANJA“)  
Lokacija: Ilijaš, Sarajevo
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 11.02.2021.
Trajanje oglasa: 30 dana (ističe 13.03.2021. )

The post Potreban rukovodilac službe energetike i investicionog održavanja appeared first on ILIJAS.info.

Source:: Ilijas.info