Zeničko-Dobojski Kanton

PREIS USORA d.o.o.: Interna obuka TIG/MIG/MAG zavarivača sa zasnivanjem radnog odnosa

By [email protected] (A.A.)

PREIS USORA d.o.o.: Interna obuka TIG/MIG/MAG zavarivača sa zasnivanjem radnog odnosa

PREIS USORA doo je međunarodna kompanija , članica PREIS Group Austrija. Zavarene konstrukcije u PREIS-u danas prelaze granice jednostavnog opisa. Primjenjujemo širok spektar metoda i proizvoda pritom koristeći najnaprednije tehnologije. Isto vrijedi i za ostale grane čeličnih konstrukcija u PREIS-u kao što su rezanje, strojna obrada, pjeskarenje, bojanje i premazivanje. Sa zadnjim investicijama u unapređenje proizvodnje u PREIS-u napravili smo velik napredak u tehnologiji 21. stoljeća.

Raspisujemo natječaj:

Interna obuka TIG/MIG/MAG zavarivača sa zasnivanjem radnog odnosa

Obuka je namijenjena prije svega svim punoljetnim osobama koje imaju završenu stručnu spremu zavarivača ali nemaju radno iskustvo ili iskustvo do godinu dana, koji žele da se dodatno edukuju i usavrše u svom zvanju. Takođe je namjenjena osobama koje žele da se edukuju u postupcima metalne proizvodnje i promijene zanimanje. Broj mjesta je ograničen, a prednost pri upisu će imati mlađi kandidati/maturanti koji žele dugoročno i sigurno zaposlenje u zemlji.

Tokom obuke kandidati će biti u radnom odnosu i usvajati će osnovne vještine zavarivanja, koju će provesti naš internacionalni inženjer za zavarivanje, uz saradnju sa mentorima i poslovođama. Od kandidata se očekuje spremnost za usvajanje novih znanja, odgovornost u radu i motiviranost za rad.

Nudimo Vam edukaciju i rad u jednoj od najuspješnijih kompanija u regiji, koja je 100% izvoznik na EU tržište, intezivnu edukaciju i usavršavanje, kvalitetno opremljena radna mjesta i odlične uslove za rad, iznadprosječna primanja, kao i mogućnost napredovanja unutar organizacije.

Nudimo Vam:

⦁ Siguran posao
⦁ Stimulativna financijska primanja
⦁ Naknadu za prekovremeni rad, rad noću i blagdanom
⦁ Naknadu za prijevoz
⦁ Mogućnost napredovanja
⦁ Stručno usavršavanje

Ako želite raditi u stabilnoj firmi , te sudjelovati u stvaranju organizacijske kulture, pridružite nam se i postanite dio našeg tima. Svoju molbu i životopis možete dostaviti na adresu PREIS USORA d.o.o. Žabljak bb,74230 Usora ili poslati na e-mail adresu [email protected] Dodatne informacije na info telefon 063 /399/ 119 Hvala! www.preisgroup.com

Source:: Antena Radio