Srednjobosanski Kanton

Tražite posao? Firma iz središnje Bosne zapošljava 30 radnika

By Ivona

WWW.GRAD-BUSOVACA.COM –

Jedan od najpoznatijih ugostiteljskih objekata u Fojnici, Hotel&Restoran „Stari Grad“ ponovno otvara svoja vrata, koji ovim putem objavljuje oglas za prijem radnika.

Za početak traže 30 radnika i to konobare i kuhare. Restoran je opremljen sa profesionalnom kuhinjom koji nakon renoviranja ima kapacitet od 320 mjesta i bit će pogodan osim za dnevna druženja i sastanke i za brojna slavlja i važnije prigode.

Hotelski smještaj podrazumijeva 17 apartmana odnosno 54 ležaja.Ono što ovaj objekat razlikuje od brojnih drugih je uspješan spoj austrougarske arhitekture i modernog dizajna te će zasigurno biti nezaobilazno mjesto brojnih domaćih ali i stranih posjetitelja u turistički iznimno privlačnoj Fojnici.

Treba napomenuti da se u sklopu kompleksa nalazi i stambeno poslovna zgrada, koja se nalazi odmah pored Hotel&Restoran „Stari Grad“.

Stambeno poslovna zgrada sadrži 57 stambenih jedinica u rasponu od 30 m2 – 108 m2 i nekoliko poslovnih prostora. Pored samog objekta je planiran otvoreni bazen koji će dodatno ukrasiti cjelokupan vanjski izgled cijelog kompleksa stambeno poslovne zgrade i Hotel&Restoran „Stari Grad“.

Više informacija u narednom periodu…

OGLAS ZA POSAO

 Konobar / 20 izvršitelja

 Kuhar / 10 izvršitelja

UVJETI- Rad u smjeni od 08 sati- plaćeni prekovremeni sati- osiguran obrok- početna mjesečna primanja 1.000 KM, sa tendencijom rasta

  • Prednost u odabiru imaju osobe sa iskustvom
  • Rok za prijavu 15 dana od datuma objave oglasa
  •  Životopis /Prijave slati na e-mail adresu [email protected]
  •  Kontakt telefon : +387603063695
  • „Ukoliko ste profesionalni, odgovorni, i imate timski duh, bit će nam zadovoljstvo da postanete dio našeg tima“ poručuju iz uprave „Starog Grada“.

Post Tražite posao? Firma iz središnje Bosne zapošljava 30 radnika je prvi puta viđen na Grad Busovača.

Source:: Grad Busovaca